» Kaikki kuvat

Suunnittele ja voita unelmiesi Epoq-keittiö!

Suunnittele ja voita unelmiesi Epoq-keittiö!

Osallistu ja voit voittaa jopa 7 000 euron arvoisen keittiön valmiiksi asennettuna!* Lataa suunnitteluohjelma, suunnittele unelmakeittiösi ja kerro siitä Facebook-kavereillesi. Voittaja valitaan viiden (5) eniten Facebook-tykkääjiä keränneiden keittiöiden joukosta.

Gigantin tyylikkäät Epoq-keittiöt ovat markkinoiden edullisimpia.
Voit suunnitella Epoq-keittiösi helposti itse nettisivuiltamme ladattavalla suunnitteluohjelmalla. Mitä upeamman keittiön suunnittelet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa. Voittaja valitaan 5 eniten Facebook-tykkääjiä saaneen keittiön joukosta. Toisaalta suunnitteluun kannattaa todella panostaa senkin takia, että mikäli voitat, palkintonasi on itse suunnittelemasi keittiö. Osallistumisaika kilpailuun 19.9.-31.10.2013.

» Katso kilpailukuvia

* Maksimiarvo 10.000€. Asennuksen arvo 3.000€. Asennus pitää sisällään kalusteiden asentamisen paikoilleen valmiille pinnoille. Sähkölaitteiden, altaan, hanan ja astianpesukoneen kytkennän valmiisiin paikkoihin. Ei varsinaisia sähkö- eikä putkitöitä. Asennuksen hoitaa valitsemamme yhteistyökumppani.

Kilpailu on päättynyt ja arvonta suoritettu

Kilpailu on päättynyt ja voittajille on soitettu ja kerrottu palkinnoista. Ne kilpailijat jotka olivat valinneet vaihtoehdon saada tarjouksen kilpailun päätyttyä, teihin olemme yhteydessä ja
sovimme suunnitteluajan. Kiitos kaikille osallistuneille.

Tarjouksen Epoq-keittiöstä voit saada myös sähköpostitse epoq@gigantti.fi.

Osallistu kilpailuun, suunnittele Epoq.fi-sivustolta ladattavalla suunnitteluohjelmalla unelmiesi Epoq-keittiö ja kerää kuvalle mahdollisimman paljon tykkääjiä Facebookissa. Voit voittaa suunnittelemasi keittiön valmiiksi asennettuna. Keittiön ja asennuksen yhteisarvo on maksimissaan 10 000 euroa. » Säännöt

Top 5 tykätyimmät

» Katso kaikki kuvat